İstanbul Now TV'de deprem! Başlamadan bitiyor mu?

İstanbul Now TV'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Belirsizliğin devam ettiği ve hala yayına giremeyen kanaldan üst üste ayrılık haberleri geldi.

Geçtiğimiz haziran ayı başında genel müdür olarak deneyimli televizyon yöneticisi Hande Ertekin ile anlaşan reklamcı İhsan Bars Dinçer'in sahibi olduğu İstanbul Now TV'de ilginç gelişmeler yaşanıyor.

BELİRSİZLİKTEN DOLAYI YOLLARI AYIRDILAR

30 Ağustos'ta yayına çıkması planlanan kanalın tüm yayın akışı, programları, haber merkezi, ekran yüzleri, içerikleri ve ekibi haziran ayında kısa bir sürede hazırlandı fakat kanal hala yayına giremedi…

MedyaRadar’ın özel haberine göre bu hafta kanalın Genel Müdürü Hande Ertekin ile birlikte Şef Yönetmen Murat Karahan, Operasyon Müdürü Sinan Ulugöl, Kreatif Direktör Özcan Altıntaş, Program Müdürü Buse Öztürk, Spor Müdürü Hakan Dede, Sunucu Yapımcı Onur Yılmaz, Program Yapımcısı Çağlar Çam, Yapımcı Yeşim Coşkun, Anchorwoman Türkan Varol, Anchorwoman Çağla Atlı gibi sektörde tanınmış tecrübeli isimler yaşanan belirsizliklerden dolayı kanalla yollarını ayırdı.

YAYIN TARİHİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

İstanbul Now TV'nin hangi tarihte yayına çıkacağı ise belli değil.

Her mecrada olacağı daha önceden ifade edilen kanalın kumandadaki yeri de henüz açıklanmadı.