İNTERPROMEDYA'DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ!

İnterpromedya'nın yeni Genel Müdürü Murat Göçe oldu.

33 yıldır bilişim sektörünün çeşitli alanlarında çalışmalarına devam eden Murat Göçe, İnterpromedya eski Genel Müdürü Güldane Taşdemir’den görevi devralarak 1 Ekim 2013tarihi itibarıyla İnterpromedya’nın yeni genel müdürü olarak görevine başladı.

İnterpromedya Genel Müdürlüğü görevini 2006 yılından bu yana sürdüren Güldane Taşdemir başarılı çalışmaları ardından, 1 Ekim 2013 tarihi itibariyle İnterpromedya Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

Murat Göçe hakkında:

Murat Göçe 1980 yılından beri Türk bilişim sektöründe çeşitli pozisyonlarda teknik uzman ve yönetici olarak hizmet verdi. Bu süreçte kişisel bilgisayarlar, sunucu mimarileri ve internetin dünü ve bugününü birebir yaşayarak birçok önemli projede uyguladı. Yönetici olarak profesyonel yaşamına devam eden Göçe, şirketlere proje danışmanlığı, pazar araştırmaları, sistem bütünleştirme ve güvenlik çözümleri gibi konularda yardımcı oldu. Göçe, birçok uluslararası ve ulusal şirket, organizasyon ve kuruma profesyonel danışmanlık hizmetleri sağladı. Murat Göçe son olarak Kaspersky Türkiye Ofisi'nin Genel Müdürlüğü görevinden ayrıldı