İkinci tur seçimlerinde hangi lider, nerede oy kullandı? İşte verdikleri mesajlar…

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için eşi Şükriye Destici, oğlu Alp Eren Destici ve partilerle Başkent Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'ne geldi.

Nüfus cüzdanı bilgilerinin kontrol edilmesinin ardından 3159 numaralı sandıkta oyunu kullanan Destici, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti.

14 Mayıs'ta milletvekili seçimlerinin tamamlandığını ancak Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tura kaldığını anımsatan Destici, "Türkiye, 14 Mayıs'ta tam bir demokrasi şöleni yaşadı. Barış ve kardeşlik içinde seçim gerçekleştirildi. Cumhur İttifakı olarak birinci turda cumhurbaşkanı seçimlerini de kazanalım istiyorduk ama milletimizin takdiri böyle oldu." diye konuştu.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Hangi yapım reytinglerde zirveye adını yazdırdı? Ünlü modacı o benzetmeyi duyunca çıldırdı! Reytinglerde zirvedeki yapım belli oldu! Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Köyü karanlığa gömüldü, ışığı yanan tek yer var!