İki genç kızın katledildiği vahşette şok detay! Katil her şeyi defterine çizmiş

İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki iki kadını öldüren şahısla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Kasap olduğu öğrenilen şahsın önce sevgilisi olan A.H.'yi boğazını keserek öldürdüğü, daha sonra eski sevgilisi İ.U.'yu bıçakla nizami şekilde 6 parçaya ayırarak Edirnekapı surlarına götürdüğü belirlendi. İ.U.'nun başını surlardan atıp kendisi de intihar eden şahsın vahşeti evdeki defterine ayrıntılı olarak çizdiği belirlendi.

Fatih'te, kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), eski sevgilisi olduğu öğrenilen İkbal Uzuner'in (19) başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Çelik'in Eyüpsultan'da da sevgilisi olduğu öğrenilen Ayşenur Halil'i (19) öldürdüğü ortaya çıktı. Türkiye'nin kanını donduran olayda ayrıntılar ortaya çıktı.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti İstanbul'un zemini en çürük ilçeleri belli oldu! Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt İki genç kızın katledildiği vahşette şok detay Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı!