İki büyük anket şirketinin son araştırmaları belli oldu! ‘Kazanma ihtimali yüksek…’

"ALTILI MASAYA GÜVEN ARTTI"

Partilerin oy oranlarını değerlendiren Pösteki "Genel seçmen üzerinden değerlendirdiğimizde iktidar partisinin 2018 genel seçimlerinde almış olduğu 42.6'lık bir oy var, bugün baktığımızda bu oy sadece bizim araştırmalarımızda değil birçok araştırma kuruluşunda yüzde 27-28 bandına gerilemiş durumda, kayıp yaklaşık 15 puan. Yine iktidar ortağı MHP'ye baktığımızda 2018 seçimlerinde yüzde 11.1 oy almışlar, bugün yüzde 7'lik baraj sınırı etrafında olduklarını görmekteyiz, ciddi bir sorun yaşamaktalar. Cumhur İttifakı olarak değerlendirdiğimizde ise 2018'de oy oranı 53.7 olan Cumhur İttifakı'nın şu an 33.9'a gerilediğini görüyoruz, bunun da yaklaşık 20 puan olduğunu tespit ettik" diyerek Cumhur İttifakı'ndaki kaybı dile getirdi.

Pösteki, Millet İttifakı ile ilgili ise "Millet İttifakı'ndaki 2 parti 2018'de yüzde 33.9 almış, bugün baktığımızda 46.5 seviyesine çıkmış" ifadelerini kullandı.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Dizi setinde korkunç olay! Ünlü modacı o benzetmeyi duyunca çıldırdı! Reytinglerde zirvedeki yapım belli oldu!