HATİCE KUCAKLANDI..PEKİ NETİCE NE OLDU? NETİCEYİ MERAK EDEN VATAN YAZARI NECATİ(!) 10 SORUDA "DİM ÇAYINDAN SEVGİLİ GEÇİRMEYİ" MERCEK ALTINA ALDI!!!

Acaba bu Genel Müdür, Hatice´yi dereden geçirirken, belediye şirketini "sal yaparak" birilerini de "denizden" geçirdi mi? Ben tatildeyken, hiçbir gazeteci bu noktanın üzerinde durmamış.Durmaya karar verdim.

Lütfen! Halkı Hatice ile uyutmayın


Anlıyorum. Seks çok kuvvetli duygudur. Her uyarımı deler geçer. Fakat nikâhlı karısı sıkma başlı olan belediye şirketi BELBİM´in Genel Müdürü Adnan Şahin, dudağı rujlu, saçı meçli, yüzü boyalı, manken gülüşlü, laik duruşlu kız Hatice´yi; "Yerde ne var, yer boncuk; gökte ne var, gök boncuk; kaldır beni hoppacık, yaparak kucakladı, dereden geçirdi" tiyatrosuna takılmamak gerekli.

Bize ne?

Kucaklayan mutlu.

Kucaklanan memnun.

Kucaklatan keyifli.

Biz derinliğine inelim.

Hatice kucaklandı.

Netice ne oldu?

Bunu görelim.

Acaba bu Genel Müdür, Hatice´yi dereden geçirirken, belediye şirketini "sal yaparak" birilerini de "denizden" geçirdi mi? Ben tatildeyken, hiçbir gazeteci bu noktanın üzerinde durmamış.

Durmaya karar verdim.

10 soru hazırladım.

Büyükşehir Belediyesi´nin 22 şirketinden sorumlu "İştirakler Daire Başkanı Yılmaz Şener"e faksladım. Cevap bekliyorum.

Bilginiz olsun.

Soruları size de aktarıyorum:

Soru 1:
Adnan Şahin´i BELBİM şirketinin başına Başkan Kadir Topbaş getirdi. 2 yıl içinde BELBİM şirketi ne kadar harcama yaptı? Nerelere yaptı? Kimlere iş verdi? Kimlerden iş aldı? Bu işlerin bedelleri ne oldu?

Soru 2:
BELBİM şirketinin 2 yıl içinde yaptığı işlerin belediye bütçesine mal oluş bedellerinin diğer belediyelerle (Örneğin Ankara, Bursa, İzmir ya da Londra, Paris, Roma) kıyaslamalı dökümü mutlaka sizde vardır. Halkın tatmin olması açısından bunu açıklamayı düşünüyor musunuz?

Soru 3:
Hatice´yi kucaklayan BELBİM Genel Müdürü´nün maaş, harcırah, yan ödemeler, makam ödeneği dahil aylık masrafı nedir? Bu müdür belediyeye kaça mal olmuştur?

Soru 4:
BELBİM, ağırlıklı olarak "AKBİL" adı verilen akıllı biletin teknolojik omurgasını yaptığına göre, 20 yıla yaklaşan (Nurettin Sözen döneminde kuruldu) zaman içinde maliyetleri aşağıya çekme başarısı nedir?

Soru 5:
Hatice´yi kucaklayan genel müdürün ve Hatice´yi kucaklayan genel müdürü göreve getiren başkan Kadir Topbaş´ın döneminde "AKBİL teknolojisinde" hangi yenilikler, iyileşmeler, verim artışları sağlanmıştır?

Soru 6:
BELBİM´de kaç kişi çalışmaktadır. Ulaşabildiğim bilgilere göre 600´ü mühendis ve teknisyen olmak üzere 3 bin 600 kişi çalışmaktadır. Bu kadar insan, müdürü Hatice kucaklayan bu şirkette ne yapmaktadır?

Soru 7:
BELBİM, Belediye´nin diğer bir şirketi olan İSKİ´ye "su sayaçlarını" okusun diye alınan elemanları da istihdam etmektedir. İSKİ, kendi elemanını niçin kendisi almıyor?

Soru 8:
BELBİM, Başkan Kadir Topbaş´ın isteği üzerine Belediye Meclis üyelerine toplam 360 diz üstü bilgisayarı (lap-top) aldı mı? Bedelsiz olarak onlara hediye etti mi? BELBİM´in görevleri arasında Meclis üyelerine bilgisayar hediye etmek de var mı?

Bunun için kaç para gitti?

Soru 9:
Bir yıl geçti, Meclis üyeleri bu diz üstü bilgisayarları kullanıyor mu? Kullanıyorsa, belediye meclisi toplantı saatleri, toplantı gündemi, toplantı raporları niçin yine kağıda basılarak üyelere dağıtılıyor?

Soru 10:
Hatice´yi kucaklayan BELBİM Genel Müdürü Adnan Şahin, Başkan Kadir Topbaş´ın onayı ile Anakent Zabıta Dairesi Başkanı Bekir Koru, Güvenlik Müdürü Mehmet Cümoğlu, Güvenlik Müdür Yardımcısı Adil Yıldırım gibi üst düzey belediye bürokratlarından oluşan 15 kişilik bir heyetle lüks otel konaklama, uçak bil