HANGİ GAZETEDE KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU, GENEL YAYIN YÖNETMENİ KİMLERE S..TİR ÇEKTİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Bir gazetenin genel yayın yönetmeni, spor sayfa sekreketeriyle kapıştı, sandalyeler küfürler havada uçuştu!

Takvim Gazetesi bu kavgayı konuşuyor..

İddialara göre Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, sayfanın geç yapılması nedeniyle spor servisi sayfa sekreteri İbrahim Kasap’a sesini yükselterek küfürler yağdırdı.. Kasap, küfürlerin altında kalmayarak Diler’e aynı üslupla yanıt verdi..

Tartışma uzayınca Diler, Kasap’ı odasına çağırdı.. Ancak kapının önüne gelen İbrahim Kasap, uzunca bir süre bekletilince hışımla odaya dalıp, Diler’e "Ben senin kapının köpeği miyim?" diye bağırdı.. İkili bir kez daha seslerini yükseltip küfürleşmeye başladı..

Diler, Kasap’a ’S..tir git lan bu gazeteden" dedi. Kasap da "Ben senden önce bu gazetedeydim sen git" diye yanıt verdi.. Ergün Diler bu sözlere küfürle yanıt verince Kasap bu kez İnsan Kaynakları servisine çıkıp olanları anlattı..

İnsan kaynaklarından bir yetkili Takvim’in katına inerek durumu araştırdı.. Herkes "Olay İbrahim’in anlattığı gibi" deyince, yetkili "o halde yarın hepinizin yazılı ifadesini alacağız" dedi..

Takvim’de şimdi herkes yarını bekliyor.

Gazetede bir hafta önce Nilgün Tahmaz, Özlem Beytüt, Lütfi Albayrak ve Abdullah Çelik’in çıkışlarını istediği, Ergün Diler’in bu kişilere de sert karşılık verdiği iddia edildi..

MEDYARADAR/ÖZEL