Hangi ekran yüzü Sözcü TV'ye veda etti? Sosyal medyadan duyurdu

Şubat ayında Sözcü TV kadrosuna katılan ünlü ekran yüzü, kanalla yollarının ayrıldığını açıkladı.

Sözcü TV'den ayrılık haberi geldi!

Sözcü TV’ye 2024'ün Şubat ayında KRT'den transfer olan Savaş Kerimoğlu, 6 ay süren ekran yolculuğunun sonuna geldiğini duyurdu.

Kerimoğlu, Sözcü TV'de önceleri sadece hafta sonları sabah haberlerini sunarken daha sonra haftanın beş günü 'Sözcü İle Uyanma Vakti' isimli programla seyirciyle buluşmaktaydı.

Başarılı ekran yüzü, ayrılığını sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu.

Kerimoğlu ayrılığını, "Neredesin, niye yoksun diye soran pek çok dostumuz olmuş. Sağ olsun herkese teşekkür ediyorum. Merak edenler var. Merak edilecek bir şey yok. Sadece sabahları artık birlikte olamayacağız. Buralarda birlikte olabiliriz. Bugüne kadar bana destek veren, benimle birlikte olan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Sözcü Televizyonu yönetimine de aynı şekilde çok teşekkür ediyorum. Emek veren çok sayıda kardeşim, dostum, arkadaşım vardı. Onların da emeklerine sağlık diyorum. Bundan böyle uyanma vakti ya da sabah programında yokum. Kendinize çok iyi bakın. Bir yerde mutlaka bir şekilde görüşürüz. Her şey gönlünüzce olsun." sözleriyle duyurdu.

İşte o paylaşım:

Savaş Kerimoğlu Kimdir?

Savaş Kerimoğlu, 1995-2000 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra gazetecilik kariyerine başladı. ATV ekranlarında uzun yıllar haber muhabiri olarak görev yapan Kerimoğlu, daha sonra Show TV'ye transfer olarak burada 10 yıl boyunca haber müdürlüğü yaptı. Kariyerine Halk TV, KRT ve Sözcü TV gibi kanallarda devam eden Kerimoğlu, son olarak Sözcü TV’de haber sunuculuğu yapıyordu.