Halk TV’den üst düzey transfer haberi geldi! Bölge temsilcisi kim oldu?

Halk TV’den üst düzey transfer haberi geldi. Deneyimli gazeteci, Halk TV Ege Bölge Temsilcisi olarak atandı.

Halk TV’de üst düzey transfer gerçekleşti. MedyaRadar’ın özel haberine göre yerel medyanın tecrübeli isimlerinden Mustafa Akbaş, Halk TV Ege Bölge Temsilcisi olarak atandı.

MUSTAFA AKBAŞ KİMDİR?

1978 yılında Ankara’da doğan Mustafa Akbaş, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunudur. 2000 yılında Ankara’da ANKA Haber Ajansı’nda politika ve ekonomi muhabiri olarak mesleğe başlayan Akbaş, 2005-2008 yılları arasında Antalya’da DHA’nın Akdeniz Bölge Haber Şefliği’ni, 2008-2011 yılları arasında da İzmir’de DHA’nın Ege Bölge Haber Şefliği görevlerini üstlenmiştir.

DHA’daki 6 yıllık deneyiminin ardından 2011 yılında Turkuvaz Grubu’na transfer olan Mustafa Akbaş, yine İzmir’de Yeni Asır Gazetesi’nin Bölge Haber Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştür. Akbaş, 2015 yılında İstanbul’a geçerek Sabah Gazetesi’nin Haber Merkezi’nde haber editörü olarak görev yapmıştır.

2016 yılında televizyonculuğa adım atan Mustafa Akbaş, yaklaşık 1 yıl, 360 TV’de bir realty programın istihbarat şefliği görevini yürütmüştür. Ardından ani bir kararla tekrar İzmir’e dönen Akbaş, Ajans Press firmasının Ege Bölge Müdürlüğü’nü üstlenmiştir.

2019 yılında “Sonkale İzmir” internet sitesi ve gazetesini kuran Mustafa Akbaş, 2021 yılında ise ANKA Haber Ajansı’nın İzmir bürosunu kurup 2 yılı aşkın süre İzmir Temsilciliği görevini yürütmüştür.

Mustafa Akbaş evli ve 1 çocuk babasıdır.