'Haddini bil' deyip fena kızdı! Fenomen yarışmacı diskalifiye mi oldu?

MasterChef Türkiye'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Kıyasıya mücadelenin sürdüğü yarışma programında bu defa Mehmet Yalçınkaya'nın fenomen yarışmacıya kızdığı anlar damga vurdu. Mehmet şefin sözlerinin ardından fenomen yarışmacı Semih stüdyoyu terk etti. Programdaki bu anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor.

Mynet'te yer alan habere göre; yarışmanın yeni bölüm fragmanında stüdyoda gergin anlar yaşandığı görüldü. Dokunulmazlık oyununda mücadele eden kırmızı takım yarışmacılardan Semih, yemekle ilgili "Ben yediğimde böyle değildi şef" deyince Mehmet Yalçınkaya yarışmacıya çok sinirlendi.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Hastanedeki Reha Muhtar'ın son durumu belli oldu!