Habertürk'ün magazin programlarında görev değişimi!

HT Kulüp programlarının sunucusu Sezgi Sena Akay, sunuculuk görevini canlı yayında Hande Uluğ'a devretti.

Show TV'nin hafta sonu yayınlanan magazin programlarından "Cumartesi Süprizi" ve "Pazar Sürprizi" ile Bloomberght ekranlarında 12 yıldır aralıksız devam eden "HT Kulüp" programlarının sunucusu Sezgi Sena Akay, sunuculuk görevini canlı yayında Hande Uluğ'a devretti.

Show TV ekranlarının vazgeçilmez ismi Sezgi Sena Akay, son 2,5 yıldır başarılı bir şekilde magazin programlarını sunmaktaydı. Akay, 15 Aralık 2012'de düzenlenen 25. Best Model of Turkey yarışmasında birinci olarak Best Model of Turkey 2012 unvanını kazanmıştı.

Geçtiğimiz Pazar günü son kez yayın yapan Akay, bayrağı yine kendisi gibi başarılı isimlerden olan Hande Uluğ'a devretti. Stüdyoda duygusal anların ve yeni heyecanın kameralara yansıdığı o anlarda Akay, Show TV ailesine teşekkür ederken, görevi devralan Hande Uluğ'un hem heyecanını hem de bu ekranlarda yer almanın mutluluğunu dile getirdi.

Hande Deniz Uluğ, 2022 Miss Turkey finalisti olup, 1.85 boyunda ve 23 yaşında. Uluğ, Üsküdar Üniversitesi Reklamcılık Fakültesi'nden mezun.