Gönül Dağı dizisine flaş transfer! Hangi usta oyuncu kadroya katıldı?

Sanat hayatına atılmak isteyen, konservatuvarlarda okuyan ya da sanat eğitimi alan gençlere ne tür tavsiyeler verebilirsiniz?

"Oyuncu olmak isteyenler için birkaç öneri: Uzun bir yolculuktur, yol hiç bitmez. Biz tiyatrocular için oyunculuk sahnede var olma tutkusudur. Gündüz hayal gece düşten hiç vazgeçilmez. Oyuncu olmak tutku ise yaşanır bu duygu. Bilirler yol uzundur, özveri ister, sabır ister. Oyuncu olacaksa kendisini tanımakla başlamalı. Bedenini, zihnini, kalbini, anılarını, acılarını, çocukluğunu, yaşadıklarını, yaşayamadıklarını, öfkesini, kıskançlığını, hırsını vs. vs. her şeyi. Arınmak, kendiyle barışık olana dek. Nereye kadar zorlanabilir? Farkında olmayı başarmak. Aramak, araştırmak, okumak, izlemek, hiç bitmeyen bir yolculuk bu. Şanslılar şimdiki nesil, internette her şeyi bulma, sorgulama, araştırma şansları var."

Narin Güran cinayetinde çarpıcı gelişme Esra Erol'daki saplantılı aşık kan dondurdu Vahşette kahreden Instagram detayı İstanbul'un zemini en çürük ilçeleri belli oldu! İfşası ortaya çıkan Türk hakem, sessizliğini bozdu İki genç kızın katledildiği vahşette şok detay