Gazeteler Erdoğan'ın müjdesini nasıl gördü?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Karadeniz'deki Tuna-1 kuyusunda 320 milyar metreküp doğalgaz bulunduğunu duyurmasına ilişkin, iktidara yakın gazeteler haberi Erdoğan gibi “müjde” olarak duyururken, muhalif gazeteler gaz kaynağının bulunmasına temkinli yaklaştı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Karadeniz'deki Tuna-1 kuyusunda 320 milyar metreküp doğalgaz bulunduğunu duyurması heyecanla karşılandı. Söz konusu doğalgazın Türkiye’nin bir yıllık toplam tüketiminin 6 katına denk geliyor olması da bulunan kaynağın değerini ortaya koyuyor. 

Gazeteler ise Erdoğan’ın açıklamalarını manşetten gördü. İktidara yakın gazeteler haberi Erdoğan gibi “müjde” olarak duyururken muhalif gazeteler gaz kaynağının bulunmasına temkinli yaklaştı. 

 İşte o manşetler: 

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? İki yeni dizi başladı, reyting tablosu karıştı! Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak!