Galatasaray, Adana Demirspor'a şans tanımadı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta kazanan taraf Galatasaray oldu. Rakibini 3-1 mağlup eden sarı - kırmızılılar, üst üste 3. galibiyetini aldı ve hafta içinde oynanacak olan Kopenhag karşılaşması öncesinde moral buldu.

Galatasaray ile Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında kozlarını paylaştı. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan taraf Galatasaray oldu.

Rams Park'ta oynanan müsabaka, Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sarı - kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Sacha Boey, 29. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 90+5. dakikada penaltıdan Mauro Icardi kaydetti. Adana Demirspor'un tek sayısı ise 45+4. dakikasında penaltı ile M'Baye Niang'dan geldi.

Bu skorun ardından üst üste 3. galibiyetini alan Galatasaray, puanını 40'ya yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 5 maçtır kazanamayan ve üst üste 2. kez yenilen Adana Demirspor ise 23 puanla 5. sırada yer aldı.

Galatasaray, hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile karşılaşacak. Sarı - kırmızılılar, Süper Lig'in 16. haftasında da Sivasspor deplasmanına çıkacak. Adana Demirspor ise İstanbulspor'u konuk edecek.