FOTO MUHABİRLERİ BU GÖRÜNTÜLER KAÇMAZ !.. HAYDİ HAFTA SONU HALİÇ´E!..

Bu duyurumuz özellikle fotomuhabirlerine yönelik. Çünkü bu hafta sonu Haliç´te yelken yarışları var. Yaşları 10 ile 15 arasında değişen çocuklar optimist dalında yarışacaklar ve yelken açacaklar.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışları Beyoğlu Belediyesi ile Türkiye Yelken Federasyonu birlikte düzenliyor.



Beyoğlu Belediye Başkanlığı ile Türkiye Yelken Federasyonu´nun birlikte düzenledikleri 3.Geleneksel Haliç Yelken Yarışları heyecanla bekleniyor.



Optimist sınıfı yelken takımlarının yarışacağı Haliç´te geçen yıllarda olduğu gibi yine birbirinden güzel görüntüler oluşacak. Yaşları 10 ile 15 arasında değişen kızlı erkekli takımlar yelkenleriyle Haliç´te kuğular gibi süzülürken, aynı zamanda amansız bir yarış da ortaya koyacaklar.



İlki 2007 yılında yapılan yarışlar Haliç´in Hasköy kıyısında bulunan Beyoğlu Belediyesi Yelken Okulu önünde gerçekleştiriliyor. Yelken okulunun önünden başlayan yarış parkuru Atatürk Köprüsü´nde son buluyor. Yelken Federasyonu´nun denetimi ve gözetiminde yapılan yarışlar iki gün sürüyor.



9 Mayıs cumartesi günü başlayan yarışlar 10 Mayıs Pazar günü sona eriyor. Geleneksel Haliç Yelken Yarışları´na Beyoğlu Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü, İstanbul Yelken Kulübü, Fenerbahçe, Galatasaray, Kalamış Yelken Kulübü, Marina Dragos Yelken Kulübü, Marmara Yelken Kulübü, Era Yelken Kulübü 5 er sporcu ile katılıyorlar.




YER: Beyoğlu Belediyesi Yelken Okulu önü. (Koç Müzesi yanında) Hasköy / BEYOĞLU



PROGRAM:


09 Mayıs 2008 CUMARTESİ


11:00 Açılış Töreni


12:00 Yarışlar (İlk Start saati)


16:30 İlk gün yarışların bitimi



10 Mayıs 2008 PAZAR


12:00 Yarışlar (ilk Start saati)


17:00 Ödül Töreni ve Kapanış