Fenerbahçe’de sürpriz Mert Hakan Yandaş hamlesi! Galatasaray derbisi sonrası…

Fenerbahçe'de 3-1 kaybedilen Galatasaray derbisinde yedek kulübesindeyken sarı kart gören ve karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sarı-kırmızılı futbolcularla gerginlik yaşan Mert Hakan Yandaş'a yönetimden uyarı geldi.

Kadıköy'de Galatasaray'a 3-1 yenilerek ağır bir yara alan Fenerbahçe'de derbideki agresif tavırlarıyla dikkat çeken takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş'a yönetim tarafından uyarı geldi.

TAKIM ARKADAŞLARI ZOR ZAP ETTİ

Derbiye yedek başlayan Mert Hakan Yandaş, ilk yarıda hakeme itirazdan 26. dakikada sarı kart gördü. Karşılaşma sonunda da Galatasaraylı oyuncularla arasında gerginlik yaşanan Mert Hakan, rakip oyuncularla aynı anda tünele girmek istedi. Tecrübeli futbolcuya takım arkadaşları engel oldu.

YÖNETİMDEN UYARI GELDİ

Fenerbahçe'nin takım kaptanlarından olan Mert Hakan Yandaş'ın bu tavırları, sarı-lacivertli yönetimi de rahatsız etti. Harekete geçen yönetimin, Mert Hakan'a sakin olması konusunda uyarıda bulunduğu bildirildi.

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da Mert Hakan Yandaş'ı UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Union Saint-Gilloise maçında ilk 11'de görev vereceği aktarılıyor.