Fenerbahçe istedi, Beşiktaş kapıyor! Şenol Güneş: Bize gel!

Galatasaray yenilgisi sonrasında savunma hattında sıkıntıların olduğunu dile getiren Güneş, Fenerbahçe'nin de istediği Kaan Ayhan'ı arayarak bir görüşme gerçekleştirdi.

Yaz transfer döneminde birçok önemli ismi kadrosuna katan Beşiktaş'ta gözler devre arasına çevrildi. Siyah - beyazlılarda arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Valerien Ismael ile yollar ayrılmış ve göreve Şenol Güneş gelmişti. İlk maçında Ümraniyespor'u 5-2 ile geçen siyah - beyazlılar, Galatasaray derbisinden ise 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

KAAN AYHAN BEŞİKTAŞ YOLUNDA

Bu karşılaşma sonrasında Şenol Güneş, basın toplantısında takım savunmasında problem olduğunu ve en kısa sürede çözmek istediklerini belirtmişti.

KAAN AYHAN İLE GÖRÜŞTÜ

Güneş'in sözlerinin ardından harekete geçen Beşiktaş Yönetimi, birçok ismi listeye almıştı. Adı geçen oyuncular arasında yer alan Kaan Ayhan ile de Şenol Güneş görüştü.

"BİZE GEL"

A Milli Takım'da görev yaptığı dönemde birlikte çalıştığı oyuncuyu arayan deneyimli çalıştırıcı, "Bize gel, sana ihtiyacımız var" diyerek Ayhan'ı ikna etti.

5 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin de istediği öne sürülen Kaan Ayhan'ın kulübü Sassuolo ise transfer için 5 milyon euro talep ediyor.

HARCAMA LİMİTLERİ

Beşiktaş'ın bonservis bedelinde harcama limitlerine takıldığı ve rakamı indirmeye çalıştığı ifade edildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon 11 resmi maça çıkan Ayhan, 1 kez gol sevinci yaşadı.