FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİYLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME!

Beşiktaş-Fenerbahçe maçına yönelik stada gelecek misafir takım taraftarları için ne karar alındı?

İstanbul Valiliği, Beşiktaş-Fenerbahçe maçına yönelik stada gelecek misafir takım taraftarları için yasaklayıcı karar alınmadığını açıkladı


İstanbul Valiliği bugün Fİ-Yapı İnönü Stadı’nda yapılacak derbi maçına konuk takım seyircisinin alınmayacağı yönündeki haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Söz konusu toplantıda; Spor Toto Süper Ligi futbol müsabakasında bugün yapılacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe spor karşılaşmasında alınacak güvenlik önlemleri ile ilgili toplantıda kulüplerin stada getirecekleri seyirci konusunda herhangi yasaklayıcı bir karar alınmamıştır.

Buna rağmen bazı basın yayın organlarında söz konusu karşılaşmaya Fenerbahçe seyircisinin alınmayacağı şeklinde kamu oyunu yanıltıcı asılsız haberler üzerine bu açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur" denildi.

Valiliğin resmi internet sitesinde de dün İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarda açıklandı. Kararlar arasında konuk taraftarlarla ilgili bir maddenin yer almadığı görüldü.

Spor Bakanı Suat Kılıç da, "Fenerbahçe taraftarının Beşiktaş Stadı’na gitmemesi yönünde bir deplasman yasağı kararı bulunmamaktadır" diye konuştu.