Fatih Portakal 'Emekli maaş zammını açıklıyorum' deyip anlattı! İşte en düşük emekli maaşı

Yeni emekli maaş zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Milyonlarca emekli, bir süredir bu soruların yanıtını araştırıyor. Son olarak Fatih Portakal, YouTube kanalından paylaştığı bir videoda 'en düşük emekli maaşı' ve 'emekli maaşı zammı' ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bazı iddialara göre en düşük emekli maaşının 15 - 16 bin TL'ye yükseleceğinin söylendiğini ancak bunun mümkün olmadığını belirten Portakal, merak edilen o rakamı 'Söylendi bana' diyerek verdi.

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı emekli maaş zammı ile ilgili gelişmelerde. Bu doğrultuda en çok yanıt aranılan iki soru ise "En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?" ve "Yeni emekli maaş zammı ne kadar olacak?" soruları. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan gazeteci Fatih Portakal da emekli zammı ile alakalı YouTube kanalından paylaştığı videoyla dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Hastanedeki Reha Muhtar'ın son durumu belli oldu!