EYT’liye promosyon ödemesi 15 bin TL’yi bulabilir! Rekabet yeniden kızışacak…

EYT'liler başvuru sırasında banka seçecek ve ilk maaşlar ise Nisan ayında ödenecek. EYT’lilerin bir sonraki gündemi emekli promosyon ödemeleri olacak. Daha önce 10 bin lirayı gören emekli maaş promosyonları için 15 bin TL rakamı konuşulmaya başlandı. Bankalar yeni bir yarışa girmeye hazırlanırken promosyon rakamları da güncellendi. Peki, Hangi banka ne kadar EYT emekli promosyonu veriyor?

Emeklilikte Yaşa Takılan milyonlar Meclis’in dün yeniden faaliyetlerine başlamasıyla 20 yıllık hayalinde mutlu sona ulaştı. EYT yasası Resmen Meclis’ten geçti. Şimdi ise kanunun Resmi Gazete’de yayımlanıp yürürlüğe girmesinin ardından emeklilik hakkı elde eden vatandaşlar için başvuru süreci başlayacak. İlk maaşlarını Nisan ayında alacak emekli adayları banka ve şubesini e-Devlet'ten veya emeklilik işlemleri sırasında SGK'da seçebilecek. Böylece EYT'linin emekli maaşı tercih ettiği bankaya yatırılacak.

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket