Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u yakalatan olay... Özel okul ve telefon detayı!

“OLAY YAŞANDIĞINDA AMBULANSA HABER VERİLSEYDİ OĞUZ MURAT ACİ YAŞAYABİLİRDİ”

“Türkiye’den yargılandığında hangi suçlardan yargılanacağını burada iddianame hazırlanınca göreceğiz. Bu olay özelinde şunu söyleyebiliriz. Bu olay Eylem Tok’un oğlunun başına gelmese de benzer bir olayda, yardıma ihtiyacı olan birilerine yardım etmemek suçtur. Bu olay Eylem hanımın oğlunun başına gelmese de yoldan geçerken can çekişen birini görüp onu ölüme terk edemezsiniz. Bunun adı ihmal suçuyla adam öldürmedir.

Olay yaşandıktan sonra yarım saat süresince anne Eylem Tok olaydan haberi oluyor, olay yerine gidiyor, oğlunu alıyor ve bu süreçte hala ambulansa haber vermiyor. Olayda görgü tanığı kişi Oğuz Murat Aci’yi hayatta tutmaya çalıştığını söylüyor. Ambulans ve itfaiye geldiğinde ambulansa bindirdiğinde hala hayatta olduğunu söylüyor. Bu yarım saat, 40 dakikalık görüşme rahmetli Oğuz’un belki de ölmesine sebep olan harekettir.”

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti!