ERTUĞRUL ÖZKÖK DE 'KİMSE YOK MU' GÖNÜLLÜSÜ ÇIKTI!

Dünyanın her köşesindeki muhtaçlara elini uzatan Kimse Yok mu derneğinin gecesinde neler yaşandı?

Daha önce Somali ve Van için düzenlenen yardım kampanyalarında bütün Türkiye birlik olmuş, yardımseverler yaraların sarılması için el uzatmıştı. Samanyolu Yayın Grubu ile ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyalarında ’İnsanlık Ölmedi’ ve ’Kardeşlik Zamanı’ diyen Türkiye, yaraları sarmak için adeta birbirleriyle yarışmıştı. Kampanyalar sonrasında Somali’de yaşanan açlık tehlikesi büyük ölçüde ortadan kalkarken, Van’daki depremzedelere ise el uzatılmıştı.

’Teşekkür Zamanı’ adlı özel gece Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Sanatçı Kayahan, Gazeteci-Yazar Ertuğrul Özkök, TUSKON Başkanı Rızanur Meral, radyo programcısı Bedirhan Göçke ile çok sayıda davetli katıldı. Bu özel geceyi, ünlü radyo programcısı Mehmet Akbay sundu.

Gazeteci-Yazar Ertuğrul Özkök, daha önceden yardımlaşma konusunda halkın pek duyarlı olmadığını, bu tip organizasyonlarla yardımlaşmanın öğrenildiğini ifade etti. Eski milli futbolcu AK Parti Milletvekili Hakan Şükür de dernek yetkililerine teşekkür etti.

Kimse Yok Mu’nun bursuyla Türkiye’de okuduğunu ifade eden Somalili Ahmet Muhammed Ali ise mühendis olmak istediğini aktardı ve Türk halkına teşekkür etti.

Cihan