Erdoğan'dan 3 sürpriz hamle! 2000 TL bayram ikramiyesi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde yeni sürprizler açıklayacağını duyurmasının ardından detaylar ortaya çıkmaya başladı. 14 Mayıs’taki seçim öncesinde çalışmalara hız verilirken, AK Parti ve ilgili kurumlara talimat gittiği ifade ediliyor. Hayata geçirilecek üç uygulama kapsamında aile hesabı oluşturulması, vatandaşlık fonu ve gençlere bayram ikramiyesinin hayata geçirilmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri 14 Mayıs’ta yapılacak. Seçim öncesi hazırlıklar ise devam ediyor. Bu kapsamda Cumhur İttifakı'nın adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir taraftan partisinin milletvekili aday listelerini hazırlarken, diğer taraftan da yeni projeler için birçok kolda çalışmalar başlattı.

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! İki yeni dizi başladı, reyting tablosu karıştı! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Hangi yapım reytinglerde zirveye adını yazdırdı?