Erdoğan ile Bahçeli görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir araya geldi. MHP liderinin, yeni yasama yılı açılışı resepsiyonundaki "Yeni dönem" sözlerinin ardından gerçekleşen görüşme sona erdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında saat 14.00'te başlayan görüşme sona erdi.

İki liderin de günlük programında yer almayan zirve Bahçeli'nin konutunda gerçekleşti.

Bahçeli'nin, Erdoğan'ın aracını beklerken tespih çektiği görüldü.

Görüşmenin; MHP liderinin, TBMM'nin yeni yasama yılı açılışı resepsiyonundaki "Yeni dönem" sözlerinin ardından gerçekleşmesi dikkat çekiyor.

GÖRÜŞME 42 DAKİKA SÜRDÜ
Bahçeli'nin konutundaki görüşme 42 dakika sürdü. Görüşme sonrası iki liderden bir açıklama gelmedi. Erdoğan'ın kapıda uğurlayan Bahçeli de konutundan ayrıldı.

GÖRÜŞMEDE HANGİ KONULAR GÜNDEME GELDİ?
Görüşmede İsrail konusu, yeni anayasa, yeni dönem ve normalleşme adımları, Sinan Ateş davasının konuşulduğu belirtiliyor.

TOKALAŞMANIN ARDINDAN İLK GÖRÜŞME
Bahçeli Meclis’in açılış oturumu kapandıktan sonra DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık’ın da olduğu milletvekilleriyle tokalaşmıştı.

Gazeteciler bu tokalaşmayı sorunca Bahçeli “Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım” yanıtını vermişti.