ERDİNÇ ACAR GERÇEKTEN 50 BİN LİRALIK SAATİ DENİZE ATTI MI?

Erdinç Acar, 26 bin euroluk saatini denize attığı haberini yalanlıyor. “Saat değil; buz atıp şaka yaptım” diyor

Ece Erken’in, “Benim için başka ne yapabilirsin?” dediği sevgilisi Erdinç Acar’ın 26 bin euro’luk kol saatini denize attığı haberini Sabah’ın ikinci sayfasında okudum.

İlginç bir haberdi... O nedenle de Sabah’ın editörleri haberi manşetten verdi. Genelde içime kuşku düşüren bazı haberlerin doğru olup olmadığını bir de haberde adı geçenlere sorarım. Bu kez öyle yapmadım.

Çünkü Sabah’ın ikinci sayfasında aslı astarı olmayan bir haberin manşet olabileceği aklımın uçundan dahi geçmedi. Daha önce Ece Erken’in adını lazerle dağa taşa yazdıran Erdinç Acar’ın sunucuya sevgisini göstermek için 26 bin euroluk saatini denize atmasını “Erkeğin güzelliği parası, kadının parası güzelliği” başlığı altında bir yazıyla eleştirdim. Yazının çıktığı gün bazı internet sitelerinde Erdinç Acar’ın, “Saat değil; buz atıp, şaka yaptım” türünden açıklamasını okudum.

Çok geçmeden önce Ece Erken aradı, “Ali Abi, yalan bir haber yüzünden feci geçirmişsin bize. Yıllardır tanıyorsun beni, öylesine görgüsüzlük yapacak bir insanla benim işim olur mu?” dedi.

Ece Erken sonra telefonu Erdinç Acar’a verdi. Acar da şunları söyledi:

“Lazer işi doğru, ama bu haber yalan. Aynı şeyi başkası yapsa da haber olsa, okuduğumda ‘amma da kıroymuş’ diyeceğim bir şeyi yapmam mümkün değil.” Olan biten bu, yorumu size bıraktım.

Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET