Ender Saraç'a eşi Benan Saraç'tan büyük şok! Açtı ağzını yumdu gözünü!

Ender Saraç, Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi Benan Saraç yerine Astrolog Aygül Aydın ile katılarak poz verdi. Eşinin Aydın ile verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlayarak küfreden Benan Saraç, "Adam olmayı, konuşmayı öğreneceksin. Eşim beni yine yalnız bırakırken, başka bir kadınla içeri giriş yaptı. Birbiriyle DM üzerinden tanışmışlar ve benden gizlemişler" dedi. Yeni bir paylaşım daha yapan Saraç, evliliğini bitirmediğini ve kontrolün kendisinde olduğunu söyledi.

2013 yılında doktor ve yazar Ender Saraç ile nikah masasına oturan Benan Saraç, önceki akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde eşinden ayrı takılarak tek başına poz verdi. Ender Saraç, geceye eşi yerine Astrolog Aygül Aydın ile katıldı. Sosyal medya hesabından eşi ve Aydın'ın fotoğraflarını yayınlayan Benan Saraç, öfke kustu.

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? İki yeni dizi başladı, reyting tablosu karıştı! Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Ünlü sunucu Şenay Düdek'in son hali şaşırttı