EN ÇOK REKLAMI HANGİ DİZİ ALDI?..EN ÇOK REKLAM ALAN 15 YERLİ DİZİYİ HANGİ KANALLAR PAYLAŞTI?..

Medya Takip Merkezi'nin(MTM),8 TV kanalının,prime-time yayın diliminde yayınlaan yerli dizileri arasındaki 1-7 Ekim dönemini kapsayan reklam ölçümleri sonuçlandı.

Haftanın en çok reklam alan yerli dizisi, geçen hafta olduğu gibi "Kurtlar Vadisi Pusu" olurken, "Pusat" ikinci sır Medya Takip Merkezi'nin (MTM), 1-7 Ekim dönemini kapsayan reklam ölçümleri sonuçlandı. Genel içerikli yayın yapan 8 TV kanalının, prime-time yayın diliminde yayımlanan yerli dizileri arasında en fazla reklamı, 4 Ekim'de ekranlara gelen Kurtlar Vadisi Pusu aldı. AGB verilerine göre, geçen haftaya oranla izlenme oranında düşüş yaşanan ve yayımlandığı gecenin en çok izlenen üçüncü yapımı olan Kurtlar Vadisi Pusu, reklamverenin en çok tercih ettiği program olma özelliğini, bu hafta da sürdürdü.

Geçtiğimiz haftanın en çok reklam alan ikinci yapımı da değişmedi; tek bölümde 130 reklam alan Pusat, 5 Ekim Cuma gününün en çok izlenen sekizinci programı oldu.

Yayımlandığı gece reyting sıralamasında altıncı olan Kuzey Rüzgarı ise 126 reklam spotu ile listede üçüncü sırada yer aldı.

Salı günü izleyicilerle buluşan ve gecenin reytingi en yüksek programı olan Binbir Gece, 125 adet ürünün reklamını izleyenleriyle buluştururken, aynı zamanda haftanın en çok reklam alan dördüncü yapımıydı.

99 reklamla beşinci sıraya yerleşen yerli dizi Zoraki Koca, 6 Ekim Cumartesi gecesinin en çok izlenen programı oldu.

MTM' nin aynı ölçüm sonuçlarına göre, 1-7 Ekim haftasında en çok reklam alan 15 yerli dizisinin 6'sı Kanal D ekranlarından izleyenleri ile buluşurken, 5'i ise Show TV ekranlarından ilgilisine ulaştı.