Eleştirmenler belirledi! İşte 2022 yılının en iyi 21 dizisi…

5. Industry

Finans dünyası kadar, içinde olmayanlara gizemli gelen az alan vardır.

Fakat Londralı genç bankerlerle ilgili bu BBC/HBO dizisi, anlaşılmaz finans jargonuna rağmen, insanı tamamiyle hikayenin içine sürüklüyor.

Hatta bu yılki ikinci sezon, birinci sezondan da daha iyi. Genç anlatıcılar, ekzantrik bir teknoloji milyarderi ile ilişki kuran Amerikalı Harper'dan, ayrıcalıklı ve yetenekli, ama iğrenç bir karakter olan babası tarafından sürekli aşağı çekilen Londralı Yasmin'e, içkiyi bırakan ama sorunlarını tam çözemeyen Robert'a kadar, bu sezon çok daha karmaşık ve etik zaafları giderek büyüyen karakterlere dönüşüyorlar.

Yüksek dozda seks, uyuşturucu ve harika dans müzikleriyle dizi çok çabalıyormuş gibi görünmeden heyecanını koruyor ve karakterlerin, umarsız başarılı olma ihtiyacı ile sürekli akşamdan kalma kafasını gayet ikna edici bir şekilde yakalıyor. Gelsin üçüncü sezon!

ABD'de HBO Max ve İngiltere'de BBC iPlayer'dan izlenebiliyor. Dizinin Türkiye'de yayını bulunmuyor.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti!