Eleştirmenler belirledi! İşte 2022 yılının en iyi 21 dizisi…

2. Better Call Saul (En İyisi Saul'u Çağırmak)

Bu yıl, birazdan anacağımız Atlanta gibi bütün zamanların en iyileri arasındaki bazı dizilere veda ettik. Fakat hiç birinin finali, Better Call Saul'la boy ölçüşemezdi.

Breaking Bad'den ilham alan dizide, bir zamanlar hatalarına rağmen iyi niyetli bir insan olan Walter White'ın canlandırdığı Saul Goodman karakterinin, nasıl inanılmaz düzenbaz bir avukata dönüştüğünü izliyoruz.

Popüler başka bir dizinin taklidi gibi başlayan ve yapımcısı Vince Gilligan'ın bile pek emin olmadığı dizinin, adım adım ahlâki tavizler vererek başka birine dönüşen baş karakterinin içini daha ustaca ve ince bir şekilde doldurması sayesinde aslından daha başarılı olduğu bile söylenebilir.

Belki de en etkileyici yönü son sezonun bitişiydi. Spoiler vermeden New Statesman'dan alıntılarsak, "Televizyon dizilerinin şahikası: insan hayatlarının karmaşıklığını daha iyi yansıtan bir dizi görülmedi."

Better Call Saul ABD'de AMC+, Türkiye ve İngiltere'de Netflix'ten izlenebiliyor.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi!