Eleştirmenler belirledi! İşte 2022 yılının en iyi 21 dizisi…

20. Top Boy

Netflix hem finansal hem içerik kalitesi bakımından zor bir yıl geçiriyor olabilir fakat bu nefis İngiliz dizisi kesinlikle platformun 2022'deki en büyük başarılarından biriydi.

İlk yayıncısı İngiltere televizyon kanalı Channel 4'un ikik sezondan sonra diziyi iptal etmesinden sonra Netflix şovu devraldı.

Şu anda Netflix'deki ikinci, toplam dördüncü sezonunu tamamlayan dizi çok detaylı ve sürükleyici bir şekilde Doğu Londra'ya odaklanıyor.

Çetelerden uyuşturucu ve kentsel dönüşüm projelerine, göç politikalarından ev içi şiddete kadar bir çok yakıcı meseleye giriyor. Hem de sürekli daha gelişerek.

Doğu Londra'yı hem acımasızlığı hem cazibesiyle, dinamiklerini yakalayarak yansıtıyor ve bu konuyu işleyen hatırlardaki bütün film ya da dizilerden çok daha gerçeklik etkisi yaratıyor.

Rapçı Kano'nun bugünlerde kanalda bir teknede yaşayan gergin Sully karakteri ve dik kafalı karakter Jaq rolündeki Jasmine Jobson dahil, bütün roller, takdire şayan bir doğallıkla canlandırılıyor.

Her yerden Netflix üzerinden izlenebiliyor.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak?