Eleştirmenler belirledi! İşte 2022 yılının en iyi 21 dizisi…

19. Severance (İkiye Ayrılma-Kopma)

Bu psikolojik gerilim filmi bir ofiste geçiyor ama sıradan bir işyeri hikayesinin çok çok ötesinde.

Severence'ın ana karakterleri Lumon adlı gizemli bir şirkette çalışıyor. Şirketin retro teknoloji ve insanın tüylerini ürperten tuhaf sanat eserleriyle dekore edilmiş dev ve steril bir ofis binası var.

Fakat daha da acayibi, Lumon merkez ofisinde çalışanlar ikiye ayrılma-kopma adı verilen bir işlemden geçmeyi kabul ediyorlar. Bu, hayatını ofisteki ve ofis dışındaki diye ayırıp, geçirilen bir işlemle, dışardayken işte olan hiç bir şeyi hatırlayamamak anlamına geliyor. İşteyken de dışarıdaki hayatlarını hiç bir şekilde hatırlamıyorlar.

Sıradan bir ofis çalışanı olan Mark rolüne şıp diye oturan Adam Scott, ve diğer karakterleri canlandıran Britt Lower, Zach Cherry, Patricia Arquette ile Tramell Tillman çok güçlü bir kadro oluşturuyor.

Fakat aralarındaki romansa benzer ışıltılı ilişki ile usta oyuncular John Turturro ve Christopher Walken şovun yıldızları oluyor.

Ben Stiller'in yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiği dizinin yazarı Dan Erickson.

Severance, sizi tamamiyle içine sürüklerken, düşündürüyor ve içinizde derin bir huzursuzluk duygusu da yaratmayı başarıyor.

Apple TV+ üzerinden her yerde izlenebiliyor.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak?