Eleştirmenler belirledi! İşte 2022 yılının en iyi 21 dizisi…

1. The Bear (Ayı)

Bir lokantanın mutfağının hem gerçek hem metaforik sıcaklığı, hikaye için mükemmel bir ortam sunuyor. O yüzden Haziran ayında gösterime girdiği ABD'de hemen yazın en tutulan dizilerinden biri olan Hulu yapımı The Bear'e kadar bu arka planı kullanan bir dizi yapılmamış olması gerçekten şaşırtıcı.

Dizide Jeremy Allen White, erkek kardeşinin intihar etmesi üzerine, New York'tan memleketi Chicago'ya dönerek ailesinin sandviç dükkanını devralan usta aşçıyı çok başarılı bir şekilde canlandırıyor.

Fakat dükkanı ayakları üzerine kaldırmaya çalışırken, emektar çalışanı ile yeni işe aldığı çok hevesli aşçı yamağı Sydney (Ayo Edebiri) ile aralarında gerilimler yaşanıyor.

Sonuçta iç rahatlatıcı televizyon programının tam zıddı tarzda bir dizi çıkıyor ortaya. Hem çok gerilimli, hem neşeli ve canlı. Aynı zamanda da -en azından et yiyenler açısından- çok iştah açıcı bir şov çıkıyor ortaya.

ABD'de Hulu, Türkiye ve İngiltere'de Disney+'dan izlenebiliyor.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi!