Eleştirmenler belirledi! İşte 2022 yılının en iyi 21 dizisi…

16. Pachinko

Apple TV+ başlangıçtaki sönüklüğüne rağmen, bu yılın en başarılı bazı dizilerini yayınlayarak birçok kişiyi şaşırttı.

Bunlar arasında Severance, casus-gerilim filmi Slow Horses ve en çok da aynı adı taşıyan kitaptan uyarlanan duygusal Kore yapımı epik dönem dizisi Pachinko var.

20. yüzyılın önemli bir kısmını kapsayarak akan hikayenin odağında Japonya'ya göçen, burada kendisine ve çocuğuna bir hayat kurmak isterken ön yargılar ve güçlüklerle boğuşan genç Koreli kadın Sunja'nın hayatı var.

Bir yandan da onlarca yıl sonra Sunja'nın Osaka'da yaşayan aşırı kendine güvenli banker torunu Solomon'un, kökleriyle yüzleşmesini izliyoruz.

Aralarında, yaşlı Sunja'yı oynayan Oscar ödüllü Youn Yuh-jung'un da bulunduğu oyuncu kadrosu müthiş bir performans sergiliyor.

Hikayenin akışında yer yer bazı küçük acemilikler sezilse de, sömürgecilik gibi büyük meselelerle uğraşırken sergilediği duygusal ve entellektüel derinlik, diziyi bu yılın en etkileyici ve ses getirici yapımlarından biri haline getiriyor.

Apple TV+ üzerinden heryerde izlenebiliyor.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak?