Eleştirmenler belirledi! İşte 2022 yılının en iyi 21 dizisi…

12. Stranger Things (Garip Şeyler) 4

Stranger Things'in yeni sezonu korku türüne hakkını vermiş. Öykünün kahramanları yaşça büyürken şov da onlarla birlikte olgunlaşıyor ve insanın ödünü patlatıcak sonuçlar yaratıyor.

Bu kez kahramanlarımız Vecna adlı bir canavarla savaşıyorlar. Bu canavar kurbanlarına, onların en büyük korkularını manipüle ederek işkence yapan bir yaratık.

Bu, sondan bir önceki sezon olduğu için Netflix'in izleyici rekorları kıran dizisi artık konuyu toparlamaya, uzun zamandır yanıt bekleyen bazı soruları yanıtlamaya da başlıyor.

Bu sezonun en güzel yanlarından biri ergen olmanın sıradan travmalarıyla Hawkins'deki korkunç ve garip yaratıkların yol açtığı travmaları bir şekilde dengelemesi. Bilimkurgu hikayesini, ana karakterlerin günlük yaşamının sorunlarıyla içiçe geçirerek örmesi.

İlk sezondakinden çok daha büyük bir bütçesi olabilir ama Stranger Things 4, sizi hala koltuğun kenarına ilişip nefesinizi tutarak izletecek kadar özüne sadık kalıyor.

Her yerde Netflix'den izlenebilir.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Narin için kan donduran bir rapor daha Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak?