Eleştirmenler belirledi! İşte 2022 yılının en iyi 21 dizisi…

11. Borgen: 3. sezon

Bizzat BBC'nin sinema eleştirmeni Caryn James tarafından "gelmiş geçmiş en iyi siyasi yapım" diye tanımladığı Danimarka dizisi, bu yıl, neredeyse 10 yıl sonra üçüncü bir sezonla geri döndü.

Son sezondan bu yana gerçek dünyanın jeopolitik haritası kayda değer şekilde değişmiş de olsa, dizi tarafından bir kez daha gayet ustaca arka plana oturtuluyor.

Bu kez yine Sidse Babett Knudsen'in oynadığı güçlü siyasetçi Birgitte Nyborg, dışişleri bakanı ve sezonun odağında iklim krizi var.

Grönland'da zengin bir petrol yatağı bulunması üzerine yaşanan siyasi çekişmeler, etik çatışmalar ve sorular bütün akıcılığı içinde izleniyor.

iNews'dan Ed Power'in deyişiyle "Dizinin en baştan beri uyguladığı için için yanan ateş formülü, bu kez de harika bir şekilde korunmuş."

Her yerde Netflix üzerinden izlenebiliyor.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Narin için kan donduran bir rapor daha Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak?