Dusan Tadic, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi, Beşiktaş taraftarı ayaklandı

Ajax'tan ayrıldıktan sonra adı sık sık Beşiktaş ile anılan Dusan Tadic, Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geldi.

Transferin en hareketli takımı Fenerbahçe bir transfer bombası daha patlattı.

Uzun süredir Beşiktaş'ın gündeminde olan ve siyah-beyazlı kulübe imza atması beklenen Dusan Tadic, Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geldi.

Edin Dzeko ve Ryan Kent gibi isimleri kadrosuna katan ve yaz transfer döneminde adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe, Dusan Tadic'i gece saatlerinde İstanbul'a getirdi. Sırp oyuncunun sağlık kontrollerinden sonra Fenerbahçe'ye iki yıllık imza atması bekleniyor.

AJAX TARİHİNE GEÇTİ

Uzun yıllar boyunca Ajax forması giyen Dusan Tadic, Hollanda ekibiyle çıktığı 241 maçta 105 gol ve 112 asistlik muazzam bir performans sergiledi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI AYAKLANDI

Beşiktaş'ın uzun zamandır transfer etmek için çaba gösterdiği Dusan Tadic'i ezeli rakibine kaptırması Beşiktaş'lı taraftarlarda infial yarattı. Beşiktaş taraftar grubu çArşı, Ahmet Nur Çebi yönetimini istifaya davet etti.

"DUSAN TADİC'İN SON KARARI BEŞİKTAŞ OLMADI"

çArşı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada “Bu yönetim varken işin çok zaten” diyerek siyah-beyazlılar için transfer görüşmelerinde bulunan eski futbolcu Dusko Tosic'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yönetime göndermede bulundu.

“Sayın Beşiktaş taraftarına, Beşiktaş'la sözleşme imzalaması için günlerce uğraştığım Dusan Tadic'in son kararı Beşiktaş olmadı. Bilginize, saygılarımla.”



Beşiktaş'ın çok istediği, Djiku'dan sonra Dusan Tadic'i de ezeli rakibine kaptırılması sonrası, yönetimin yapacağı hamle merakla bekleniyor.