DOĞAN MEDYA CENTER'DA "SERVİS" YÜZÜNDEN MUHABİRLER BİRBİRİNE GİRDİ..HABER MERKEZİ VE KÜLTÜR-SANAT KAVGASI KARAKOLLUK OLDU!!!

Radikal'in 10.yıl kutlamaları için düzenlenen Mor ve Ötesi-Şebnem Ferah konserinin ardından Haber Merkezi'nin üç,Kültür-Sanat Servisi'nin bir muhabiri arasında "servis" yüzünden sıkı bir kavga çıktı.Kavga karakolda sonuçlandı.

Radikal'in 10. yıl kutlamaları için düzenlenen Mor ve Ötesi - Şebnem Ferah konserinin ardından çalışanları evlerine götürmeleri için tahsis edilen Doğan Medya servislerinden birinde kavga çıktı.
Bir grup çalışanın bindiği servis Taksim Meydanı'na geldiğinde araç Kadıköy'e mi Avcılar'a mı gidecek şeklinde tartışma patlak verdi.
Radikal Gazetesi Kültür-Sanat Servisi muhabiri Mahmut Hamsici kendilerine aracın Avcılar'a gideceğinin söylendiğini belirtince Milliyet Haber Merkezi muhabirleri Tahsin Aksu, Gürkan Akgüneş ve Ayşegül Aydoğan buna itirazda bulundular.Sözlü tartışma ve küfürleşme ilerledi.Muhabirler itişip kakışmaya başladılar.Tartışma devam edince Tahsin Aksu, Hamsici'ye araçtan inmesini söyledi.Bunun üzerine Hamsici "terbiyesizlik yapma" deyince Aksu yumruk attı. Hamsici'nin de yumruk atmaya başlaması ve Aksu'yu etkisiz hale getirmeye çalışması üzerine Gürkan Akgüneş'de Aksu'yla birlikte Hamsici'ye vurdu. Birkaç dakika süren kavga üzerine servisin şöförü ve meydandaki taksiciler kavgayı güçlükle ayırdı.

Olayın üzerine Mahmut Hamsici karakola giderek üç meslekdaşından şikayetçi oldu.

Taksim Meydanı'nda vatandaşların gözleri önünde cereyan eden "muhabir dalaşı" ile ilgili olarak Doğan Medya Center'da da soruşturma başlatıldı.Bu çerçevede olaya isimleri karışan 4 muhabirin yazılı ifadelerine başvuruldu.