Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu'nun paylaşımı olay oldu!

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddiasıyla gündeme gelen ve üç şirketinin naylon olduğu tespit edilen Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu’nun yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Lüks yaşantısını gözler önüne sererek 'Servetinin kaynağı ne?' sorusunu akıllara getiren Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile gündeme gelmiş ve MASAK tarafından şirketleri incelemeye alınarak 3 şirketlerinin naylon olduğu, şirketlerde milyonlarca liralık şaibeli işlem olduğu tespit edilmişti.

Polat çifti hakkında açılan 4 farklı soruşturma devam ederken ederken dün sabah vergi müfettişlerinin talebi üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Polat çiftine ait 15 şirkette arama yapılması yönünde karar çıkarıldı.

Söz konusu kararın resmi belgede sahtecilik, suç islemek amacıyla örgüt kurmak, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama ve vergi usul kanununu uygulamama suçlarından alındığı ortaya çıktı.

Öte yandan arama kararının Polat çiftinin dijital materyallerini de kapsadığı dolayısıyla çiftin telefonlarına da el konulacağı öğrenildi.

SILA DOĞU VE ENGİN POLAT'TAN 'HER ŞEY YOLUNDA' MESAJI!

Bu olayın ardından Dilan Polat'ın eşi Engin Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'dan yeni bir paylaşım geldi.

Lüks araçları dahil tüm mal varlıklarına el konulan Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, İstanbul Boğazını gören evini sosyal medyada paylaştı.

Engin Polat ise eşi Dilan Polat ile olan videosunu sus emojisiyle Instagram hesabından paylaştı. Polat çiftinin yurt dışına kaçacakları iddiası da gündeme gelmişti.

Gazeteci Emrullah Erdinç konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Dilan ve eşi kaçmadı. Evlerinde değiller ama Türkiye’deler” dedi.