‘Dilan Polat benim sayemde çıktı’ mesajı, kavganın fitilini ateşledi!

Dilan Polat’ın avukatı Sevinç Horoz’un MedyaRadar’a verdiği röportaj büyük ses getirdi. Röportajın ardından güzellik merkezi zinciri sahibi Sevim Alan’ın ‘Dilan Polat benim bulduğum deliller sayesinde serbest kaldı’ sözleri Dilan Polat çevresinde büyük tepkiye neden oldu. Hem Sevim Alan hem de Polat'ın avukatı Sevinç Horoz’la görüştük.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın dokuz aylık tutukluluktan sonra tahliye edilmesi hayranları arasında heyecan yaratsa da bir kesim tarafından da tepkiyle karşılandı. Polat’ın tahliyesinden sonra sosyal medya platformlarında ‘Dilan Polat nasıl tahliye oldu?’ tartışmaları başladı. Tam bu sırada güzellik merkezi zinciri sahibi Sevim Alan’ın yazdığı iddia edilen ‘Dilan Polat benim sayemde tahliye oldu’ sözleri tartışmanın fitilini ateşledi. MedyaRadar, o sözlerin izini sürerek taraflarla görüştü.

TANIKLARIN YALANLARINI BEN ÇÜRÜTTÜM!

Sevim Alan, Dilan Polat soruşturmasıyla ilgili savcılığa bir takım deliller sunduğunu söyledi. Alan, ‘’Benimle ilgili televizyonlarda haberler çıkıyor. Sosyal medyada paylaşılan bir mesaj üzerinden bir takım soruların muhatabı oldum. ‘Dilan’ı ben çıkarttım’ mesajı bana ait değil. Dilan Polat benim arkadaşım. Kendisiyle de yakın tanışırım. Bu soruşturma başladıktan sonra hepimiz zor süreçlerden geçtik. Hemen hemen benzer soruşturmaların tarafları olduk. Dilan Polat cezaevindeyken onunla ilgili alakasız insanlar tanıklık yapmaya başladı. Bu tanıkların ifadelerinin izini sürdüm. Verdikleri ifadeleri çürütecek çok sayıda delil buldum. Bu delilleri hem savcılığa, hem de Sıla Doğu ile Dilan Polat’ın avukatına gönderdim.

BİR TANE BİLE DİLEKÇE SUNULMAMIŞ!

Sevim Alan’ın ‘Savcılığa delil sundum’ açıklamasının izini sürdüm. Dilan Polat’ın avukatı Sevinç Horoz’a iddiaları sordum. Avukat Horoz, ‘’Dilan Polat tahliye olmadan önce tüm dosya kapsamı, sunduğumuz dilekçeler ile Masak raporları 1 hafta süreyle ağır ceza heyeti tarafından detaylı incelenmiş ve akabinde müvekkil yönünden oy birliği ile tahliye kararı verilmiştir. 11.08.2024 tarihli dilekçemizi sunduktan sonra tahliye tarihine kadar mahkeme dosyasına sanık vekillerinin dilekçeleri dışında bir evrak girmemiştir. Bazı kişilerce mahkemeye veya savcılığa bir dosya sunulduğu ve akabinde müvekkilin tahliye iddia edilmişse de bu şekilde mahkeme dosyasına giren bir evrak mevcut değildir. Kaldı ki aleyhe olan tanık beyanları da iddianame çıktığı ilk gün itibarı ile dosyanın biz avukatları tarafından zaten çürütülmüştü’’ yanıtını verdi.

NİHAT DOĞAN’LA GÜNDEME GELDİ!

Sevim Alan'ın güzellik merkezlerine ortak olan şarkıcı Nihat Doğan büyük zarar ederek sektörden çekilmişti. Güzellik merkezinde büyük paralar kazanılmadığını söyleyen Nihat Doğan orada karanlık ve çirkin bir dünya olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı: ‘’En işin içindeyken nasıl vergi kaçırıldığını gördüm, yok pahasına verdik dükkanı. Ben dükkanı verdim zarardan kâr edelim verdik kurtulamadık bir tehditler hakaretler. Karşında bir kadın muhatap olmam ben. Böyle bir mafyacılık ulan siz kimsiniz? Bir de namusumuza kadar varacak, tehditle şantajla küçük mafyacılıkla senin şubeni senden alıyorlar... Benden zorla bir şey alma şansları sıfır ama o garip kadınlara neler yapıyorlardır diye düşünmeden yapamıyorum."