DEVİN ÖZGÜR ÇINAR 6. İNÖNÜ KISA FİLM YARIŞMASI JÜRİSİNDE

İnönü Üniversitesi Sinema Topluluğu tarafından 7-10 Mayıs 2013 tarihlerinde Malatya'da altıncısı düzenlenecek olan kısa film festivalinin merakla beklenen jüri üyeleri belirlendi.

Yeni Sinemacıların kurucularından olan Önder Çakar’ın jüri başkanlığı yapacağı jüride, kendisine filmleri değerlendirmek üzere yönetmen Seren Yüce, oyuncu Devin Özgür Çınar, kurgucu Aylin Zoi Tinel, görüntü yönetmeni Gökhan Atılmış, sinema yazarı Serdar Akbıyık ve senarist-yazar Özen Yula eşlik edecek.

Festivale bu yıl yurt içi ve yurt dışından olmak üzere üçyüzün üzerinde film başvuruda bulunmuş ve katılan filmler ön eleme jürisi tarafından ön elemeden geçme aşamasında. Festival boyunca jüri üyelerimizle atölyeler ve sinema yazarlarıyla söyleşiler gerçekleştirilecek.

Medyaradar sinema-TV yazarı Murat Tolga Şen de bu söyleşilerde İnönü üniversiteli gençlerle buluşacak. Dört gün sürecek festivalin açılışı 100 kişilik senfoni orkestrasının film müzikleri konseriyle başlayacak.

Festival süresince yarışma ve yarışma dışı olan yaklaşık 60 kısa sinemaseverle buluşacak. Festivalle ilgili detaylı bilgi içinse festivalin web sayfası http://festival.inonu.edu.tr den bilgi alabilirsiniz.