Deniz Zeyrek'le AKP'li ismin polemiği: 'Psikolojisi iyice bozuldu'

AKP MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'in sorusunu yanıtlamadı. Zeyrek köşesinde "çok umrumdaydı" dedi. Emre Cemil Ayvalı ise sosyal medya hesabından Zeyrek için "Şahsi hırs ve öfkesini kendisine tahsis edilen köşesinden çıkaran birini ilk kez görüyorum" dedi.

AKP MKYK Üyesi, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı X hesabından yaptığı paylaşımla Sözcü Yazarı Deniz Zeyrek için "psikolojisi iyice bozuldu" dedi.

Deniz Zeyrek, bugün Sözcü'deki köşesinde, Emre Cemil Ayvalı hakkında, "kendisi benimle iletişim kurmama kararı aldığını belirttiğinden sorularımı sorma fırsatı bulamadım" diye yazdı.

Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir-Teslim Töreni'nde teğmenlerin yaptığı "Subay yemini" hakkında “Görüntüler çok rahatsız edici. İyi niyet aramak mümkün değil” diyen Emre Cemil Ayvalı'ya ulaşmaya çalıştığını yazan Zeyrek, Ayvalı'nın iletişim kurmama kararı için "Çok umrumdaydı" dedi.

Ayvalı ise X hesabından Zeyrek'in yazısının ilgili kısmını alıntılayarak, "Şahsi hırs ve öfkesini kendisine tahsis edilen köşesinden çıkaran birini ilk kez görüyorum. Bu Sözcü gazetesini bir noktada istismara giriyor. Deniz Zeyrek’in işi belli ki zor" yorumunda bulundu.

Emre Cemil Ayvalı'nın paylaşımı şu şekilde:

"Deniz Zeyrek’in son dönemde psikolojisi iyice bozuldu. Allah selamet versin. Beni de bir süredir arıyor, cevap vermiyorum. Zira dengesinin bozulduğunu görüyorum. Dün bir daha aradı, cevap vermedim. En son abuk sabuk mesajlar atınca cevabını anlayacağı dilden verdim. Her gün kendini karikatürize eden, gazeteciliğiyle değil iftiralarıyla öne çıkan biriyle iletişim kurmanın bir manası da yok. Sn. Mustafa Varank’a iftira atıyor, iddialarının yalan olduğu ortaya çıktığı halde özür dileme erdemini bile göstermiyor. Sn. Hamza Dağ’ı programına almak istiyor, 'bizim için önemli' diyor. Hamza Dağ programına katılmayınca, başka bir programda öfkeyle 'Hamza Dağ’ı kim tanır' diyor. :) Şimdi de 'çok da umrumdaydı' diye köşesinde bana yer ayırmış. :) Şahsi hırs ve öfkesini kendisine tahsis edilen köşesinden çıkaran birini ilk kez görüyorum. Bu Sözcü gazetesini bir noktada istismara giriyor. Deniz Zeyrek’in işi belli ki zor. Allah yardımcısı olsun."