DENİZ FENERİ PARALARI NEREYE VERDİ?..KANAL 7...KİM YEDİ?..KANAL YEDİ!..

Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil,Deniz Feneri olayını kaleme aldığı köşe yazısında yine kendine has üslubunu konuşturdu.Özdil,Deniz Feneri'ne bir de ad taktı: Keriz Feneri...

Keriz Feneri

Aslında gizli saklı bi şey yok...

Apaçık.

*

Alman savcının tespitlerine göre...

Deniz Feneri paraları nereye verdi?

Kanal 7.

Kim yedi?

Kanal yedi.

*

Alman polisi, Deniz Feneri´ni bağış dolandırıcılığından yakalıyor... Bizim polisin bağışları komple Deniz Feneri´ne verilmiş, bizim polisin haberi yok.

*

(Bu arada...

Emniyet Genel Müdürü´nün adı ne?

Oğuz Kağan.

Takunyalılar "din, iman"la ahaliyi soyarken, kimi yakalıyor Oğuz Kağan?

Ergenekon!)

*

Alman milletvekilleri, "Buradaki Deniz Feneri sizin milleti soyuyor" diye, bizim basına haber gönderiyor... Bizim basın, bizim milletvekilleri uyuyor mu diye bakıyor ki, bizim TBMM´nin mutfağı, tabağı çanağı filan "buradaki Deniz Feneri"ne bağışlanmış, bizim basının haberi yok!

*

Cumhur´un soyulduğu ortaya çıkınca, Cumhurbaşkanı´na soruluyor, "Ben o işlere karışmam" diyor... Ama az kurcalanınca, o işlere karışmayan Cumhurbaşkanı´nın Dışişleri konutunda tadilat yaparken, koltuğu masayı Deniz Feneri´ne verdiği anlaşılıyor.

*

Mehmetçik Vakfı´na sağlanmayan avantajlar AKP tarafından Deniz Feneri´ne sağlanıyor; Deniz Feneri bu avantajla Kızılay´ın yerine geçiyor; yetmiyor, Deniz Feneri´ne ´´TBMM Üstün Hizmet Madalyası´´ veriliyor... Sonra ne oluyor? Kızılay, Başbakan´a madalya veriyor!

*

E hal böyleyken...

Başbakan haklı olarak ne diyor?

"Gözleri var, görmezler!"


Yılmaz Özdil/HÜRRİYET