Demirtaş reklamı bedavaya getirdi! Sosyal medya bu billoardu konuşuyor!

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimlerin en renkli adayı ünvanını şimdiden göğüsledi.

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş bu kez kendi sözleriyle değil ama Twitter'a yüklenen bir fotoğraf sayesinde kullanıcıları gülümsetmeyi başardı.

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimlerin en renkli adayı ünvanını şimdiden göğüsledi.

Esprili yaklaşımları, hicivli sözleriyle taraftarlarını gülümseten Demirtaş, son olarak TRT yayınında, ince bir üslupla TRT yönetimini eleştirmişti.

GERİLLA TİPİ REKLAMCILIK

Bu kez Demirtaş kendisi değil ama billoardla gülümsetti. Twitter'da çok sayıda kullanıcının paylaştığı o fotoğraf biraz "çapulcu" bulunsa da şimdiden işe yaramışa benziyor.


GUERILLA MARKETING NEDİR?

Gerilla Pazarlama ya da Gerilla Reklamcılık, alışılmışın dışında taktiklerle ve beklenmeyen yerlerde, beklenmeyen zamanlarda yürütülen pazarlama kampanyalarına verilen isimdir.
Gerilla reklamcılık kullandığı yöntemlerle geleneksel pazarlamadan ayrılıyor. Yani esas fark amaçta değil araçlarda ortaya çıkıyor.
Gerilla reklamcılık, mümkün olan en küçük bütçeyle, geleneksel araçların yaratacağı etkinin üstüne çıkan bir etki yaratacak pazarlama yöntemlerini bulmak ve uygulamak şeklinde tanımlanabilir.
Paradan çok zaman, enerji ve düş gücü gerektiren gerilla reklamcılık, kulaktan kulağa pazarlama, tele pazarlama, tshirtler, mektuplar, broşürler vb gibi birçok pazarlama yöntem ve kaynaklarının kombinasyonlarını kullanır. Böylece rakiplere küçük küçük saldırılar yaparak onları zayıf noktalarından yıpratmayı hedefler.