DEMİRÖREN VATAN VE MİLLİYET'İ KEMER COUNTRY'DE TOPLADI! ZİRVEDE NELER KONUŞULDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Demirören Grubu'nun Vatan ve Milliyet zirvesi sona erdi. Zirveye kimler katıldı, neler yaşandı, neler konuşuldu? Medyaradar açıklıyor!

Gazeteleri satın alan DK Gazetecilik ve Yayıncılık şirketinden Karacan Grubu’nun şok suçlamalarda bulunarak ayrılmasının ardından mahkemenin kayyım atama kararı nedeniyle sıkıntılı günlerin yaşandığı Vatan ve Milliyet gazetesinin bugün gözü kulağı Kemer Country’de yapılan zirvedeydi.

ZİRVE 2 SAAT SÜRDÜ

Erdoğan Demirören’in Vatan ve Milliyet genel yayın yönetmenleriyle köşe yazarları ile gerçekleştirdiği zirve sona erdi.

Kemer Country’deki Hayat Restaurant’ta gerçekleşen zirve 2 saat sürdü.Zirveye Erdoğan Demirören çocukları Yıldırım Demirören ve Tayfun Demirören ile birlikte katıldı. Milliyet Gazetesi genel yayın yönetmeni Tayfun Devecioğlu,Vatan Gazetesi genel yayın yönetmeni İsmail Yuvacan ile iki gazetenin de köşe yazarlarının hemen hemen tam kadro katıldıkları zirvede baba Demirören yaşanan hukuki süreç ile ilgili bilgi verdi.

GAZETELERİN ARKASINDAYIZ

Yaşanan hukuki süreçte haklı olduklarını ve bu durumun yakında ortaya çıkacağını belirten baba Demirören, "Bu zor süreç kısa zamanda atlatılacak. Her iki gazetenin de maddi ve manevi olarak arkasındayız" dedi.

MAAŞ ÖDEMELERİ

Demirören Milliyet ve Vatan çalışanlarının maaş ödemelerinde herhangi bir aksaklık yaşanmayacağının da teminatını verdi.

MEDYARADAR/ÖZEL