Demet Özdemir’den çok konuşulacak pozlar! Hayranlarını mest etti

Güzel oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz ay şarkıcı Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmiş, çiftin görkem düğün töreni haftalarca konuluşmuştu. Daha sonra 'Dünyayla Benim Aramda' dizisindeki cesur sahneleriyle gündeme gelen Demet Özdemir, sosyal medya hesabı Instagramdan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 30 yaşındaki oyuncu paylaştığı balkon pozları ile takipçilerini adeta mest etti.

Yer aldığı projelerde başarılı performansıyla, fit vucüdu ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir magazin gündemini sallamaya devam ediyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile birlikteliğini evlilik ile taçlandıran güzel oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı