Dayakçı sevgiliden yeni savunma! "Ayrılmak isteyince Derin Talu beni ısırdı"

51 yaşındaki Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu 4 aylık birliktelik yaşadığı iş insanı Emircan Şahin tarafından darp edilmişti. Darp raporu alan Talu, sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Genç kız, kollarından aldığı darbelerin fotoğraflarını çekerek mahkemeye sundu. 5 yıla kadar hapsi istenen Emircan Şahin ise "Derin'den ayrılmaya karar verdiğimi söyledim. Öfkeye kapılıp sırtımı ısırdı" diye ifade verdi.

Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu’nun birliktelik yaşadığı iş insanı Emircan Şahin tarafından darp edilmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Şahin, Talu’ya ayrılmak istediğini söylediğini bunun üzerine Talu’nun öfkeye kapılıp sırtını ısırdığını ve kendisinin darp edildiğini iddia etti.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak?