Cumhuriyet savcısını tehdit etmişlerdi! İtirafçının ifadesi ortaya çıktı

"ARTIK MİT'E BAĞLI ÇALIŞACAKSIN"

İtirafçı Muhammed Emin O, savcıyı makamında tehdit eden Mustafa Kemal Z'nin kendisiyle irtibat kurma ve işlerinde kullanma sürecini şöyle anlattı:

"Mustafa Kemal Zengin ile Siirt'te tanıştım. Numara alışverişi yaptık. Sosyal medyasına baktığımda birçok bürokratla fotoğrafının olduğunu gördüm. Bana kendisini İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak tanıttı. Beni Ankara'ya davet etti. Kimliğimi aldı ve daha sonra kimliğimi MİT adına düzenlenmiş bir kimlik olarak verdi. 'Artık MİT'e bağlı çalışacaksın. Benim istediğim talimatları yerine getireceksin' dedi. Tabanca, koruma kıyafetleri ve mermiler de teslim etti. Daha sonra beni doğuda ve batıda mitinglerde, araç eskortu ve şahıs takibi konularında görevlendirdi. Yanında çalıştığım 1.5 yıl içinde maaşımı Mustafa Kemal Zengin'in yanında bulunan Polat lakaplı bir şahıs tarafından elden aldım. Bu ücreti sana 'İstihbarat ödeneğinden veriyorum' diyordu"

Elif Karaarslan takipçilerine müjdeyi duyurdu İşte hileli çikolata, bonbon şeker ve içecekler İşte kabineden gönderilmesi beklenen isimler… Onlar Türkiye'nin en zengin ünlü kadın sanatçıları Ufuk Özkan'ın eski eşinden zehir zemberek sözler İşte vatandaşların en güvendiği 20 milletvekili