Çocuk sahibi olmak için kız kardeşinden yardım istedi! "Şimdi mutlu bir aileyiz"

13 yıldır birliktelik yaşayan Joseph ve Nathan Hughes çifti çocuk sahibi olmak için Joseph'in kız kardeşi Breenna'dan yardım istedi. Breenna çiftin ikiz bebeklerini taşımanın kendi fikri olduğunu söylerken, "Onlar için bunu yapmak bana da heyecan veren bir deneyim oldu. İnsanların neden bizi eleştirdiğini anlamıyorum" dedi.

13 yıldır birlikte olan Joseph ve Nathan Hughes, ailelerine bir çocuk eklemenin hayalini kurdu ve için Joseph'in kız kardeşi Breenna onların bu hayalini gerçekleştirmek için taşıyıcı anne olmaya karar verdi. ABD'nin Teksas eyaletinde lüks bir kuaför salonu sahibi olan ikili, arkadaşları Kortney'den yumurta bağışlamasını isterken, taşıyıcı anne Breeanna da çocukları taşımayı kabul etti. Brianna şimdi çiftin ikizlerini doğurdu.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti!