CNN TÜRK SLOGANINA UYDU FARK YARATTI!.. 10 YIL ÖNCE DAĞDAN İNDİ BUGÜN AKAR'IN KONUĞU OLDU!.. (MEDYARADAR/ÖZEL)

1O yıl önce Abdullah Öcalan'ın talimatıyla dağdan inen 16 kişiden birisi bugün gazetecilik yapıyor.Ve o isim bugün CNN TURK'teydi. İşte o bağlantı.

CNNTÜRK'te "Gündemin Rengi" programını yapan Rıdvan Akar'ın bugünkü konuğu hayli dikkat çekiciydi. 10 yıl önce Abdullah Öcalan'ın talimatıyla Kandil'den inerek askerlere teslim olan Yüksel Genç CNN TÜRK'ün konuğu oldu.


Programa konuk olan Yüksel Genç teslim olma sürecini anlattı CNN TÜRK fark yarattı.

Rakipleri geldiler gelecekler derken CNN TÜRK 10 yıl önce aynı süreci yaşayan Yüksel Genç'i konusturdu. Halen Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Yüksel Genç'in anlattıkları ilginçti.

Teslim olma sürecinde askerlerle aralarında geçen dialoglar ilk kez bir ekranda anlatılıyordu. Genç "Silahları bıraktık bir taşın arkasından asker çıktı .Siz bıraktınız biz de bırakıyoruz. Siz bundan sonra bizim misafirimizsiniz" dedi .


Genç daha sonra bir generalin konuşmasını da şöyle anlattı: "General bizim misafirimizsiniz. Dağdaki arkadaşlarınız sizi merak eder telsizi alın onlara haber verin de merak etmesinler" dedi Biz de telsizden sağ salim geldiğimizi dağdaki arkadaşlarımıza aktardık"


CNN TURK bu röportajla bugün rakiplerinden bir adım öne geçti..


(MEDYARADAR/ÖZEL)