CİNER YÖNETİMİNDEN YİĞİT BULUT'A BİR DARBE DAHA! HANGİ KARARI "VETO" YEDİ?

Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut önce kendi çapında bir takım kararlar alıyor. Daha sonra bunları düzeltmek de yönetime düşüyor. Peki son olarak ne oldu?.

Rating yarışında NTV ve NTV Spor’a geçildikten sonra büyük bir mücadele içine giren Yiğit Bulut, ratingi düşük tüm programları yayından kaldırmıştı. Daha doğrusu gücünün yetebileceği programları yayından kaldırmış, yönetimin korumasında olan HTKlüp ve Airport’a dokunamamıştı. Geçen ay Safinaz Ergun’un hazırlayıp sunduğu Aktüalite isimle haftalık programı da kimseye danışmadan yayından kaldıran Yiğit Bulut, yıl içinde birçok kez başına geldiği gibi yine yönetimin sert tepkisiyle karşılaştı. Bir aylık bir aradan sonra Aktüalite bu haftadan itibaren yeniden Habertürk ekranlarındaki yerini alacak. Yiğit Bulut’un anlık ve yanlış kararları nedeniyle deneme tahtasına dönen Habertürk’te bakalım daha ne gibi değişiklikler olacak?

Bu arada Medyaradar’da kendisiyle ilgili çıkan haberlere çok bozulan Yiğit Bulut’un göreve başladığından beri “koruması” altında bulunan muhabir Tuğba Üreten’e “İçimizdeki Medyaradarcıları bul” talimatı verdiği konuşuluyor. Şimdi başta haber merkezi ekonomi servisi olmak üzere Habertürk Tv içinde Medyaradar’a haber yapan veya yaptıranların avına çıkmış durumda. Bu da Medyaradar’dan kaçmadı tabii…